L2PT can't established via MR33

ChenTK
New here

L2PT can't established via MR33

However, it works perfectly on cable work. 

4 REPLIES 4
MilesMeraki
Head in the Cloud

What's the error you're getting when you're trying to connect? I assume you're trying to connect via a wireless SSID hosted off the MR33? What mode is this SSID in (NAT/Bridge?)?

 

If you connect via a LAN port which is on the same VLAN/LAN as the Wireless SSID, do you get the same error or does it work?

Eliot F | Simplifying IT with Cloud Solutions
Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)

Hi WANKiller

 

Thanks for you reply.

Currently, we are using bridge mode on MR33.

The error was in Japanese... It said something wrong happens during access to VPN router.

Our WIFI and Lan are in different VLANs.

MR33 connected to switch then Firewall. Lan connects to switch directly.

We can get our VPN connected perfectly.

 

Best regards!  

 I'm going to have to be provided some more information to help. If the only differences between the two are the fact that they are on different VLAN's, I'd start troubleshooting those first.

 

Do the two VLAN's terminate at the same gateway appliance, assuming the firewall? Does the Firewall have the same firewall rules for each VLAN?

 

Eliot F | Simplifying IT with Cloud Solutions
Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)

@MilesMeraki Thank you very much! It works well after I updated the driver of wireless adopter.  Dell is using Killer adopters.

Get notified when there are additional replies to this discussion.
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels