Again dashboard problems

AntonP
Here to help

Again dashboard problems

Again dashboard problems in EU - NL, same as 2 weeks ago. Thought Meraki had fixed it....
 
Ap's lose connection and dashboard is not up to date.
10 REPLIES 10
Inderdeep
Kind of a big deal

@AntonP : I also received the Meraki Maintenance email. 

Regards
Inderdeep Singh
www.thenetworkdna.com ( Awarded by Cisco IT Blogs award 2020)
MarcP
Kind of a big deal

Maintanance email? Never got one, how did you subscribe?

Hi MarcP,

 

I didn't get that email either. 

FatihSenel
Conversationalist

i am having the same problem. I could not online the access points

Agus
Getting noticed

Hi,

 

Our access point still online, but i am in Asia

 

Agus_0-1649120305102.png

Thanks

AntonP
Here to help

still having problems:
dashboard slow
switches do not show power per port anymore
106 AP's and 11 225/355 switches

 

Meraki support gives no response

 

pfff...

ww
Kind of a big deal
Kind of a big deal

My dashboard is not slow but i also do not see the PoE on the port

redsector
Head in the Cloud

yes, no PoE shown and the "Power" Menue doesn´t work.

cmr
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Same on shard 184, I'm wondering if this is related to the case I raised where sent/received and CDP/LLDP weren't showing up reliably.  It was reproducible for the support team and yesterday it did appear fixed...

Crocker
Getting noticed

Ditto on shard 426. Also had some issues with the Tools tab not loading for Access Points, but that was back on 4/1. Didn't think much of it at the time.

Get notified when there are additional replies to this discussion.
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.