cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

View failed to load.

SOLVED
Conversationalist

View failed to load.

In system manager, I go to manage-apps, and I get "View failed to load".

 

It was working fine yesterday, but it is not working at all today. I waited it out, but figured I would make Meraki aware.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Conversationalist

Re: View failed to load.

OK, looks like Microsoft Edge is the issue. Not sure if it was caused by the recent Windows 10 updates or what, but Edge worked fine for years. Tried it on Chrome, and the 'apps' page works like a champ.

 

Windows 10 Pro

Version: 1903

OS Build: 18362.239

View solution in original post

9 REPLIES 9
Kind of a big deal

Re: View failed to load.

If you want to make Meraki aware then you should call into support. The community is not a way to communicate with Meraki. It's just a bunch of us Meraki customers trying to help each other 🙂

Kind of a big deal

Re: View failed to load.

As @jdsilva mentions you should always use technical support for internal issues and/or hardware problems within Meraki.

A model citizen

Re: View failed to load.

Although, to play the devil's advocate here, if you have an issue and you would like a confirmation that it is not just you, then here is a suitable venue for concourse.

 

 

Kind of a big deal

Re: View failed to load.

@Richard_W  you're right. Would be okay to put in a case then ask the community to see if it's happened to anyone else. 

Conversationalist

Re: View failed to load.

Sooo, while you guys took the effort to tell me that this isn't the place, it probably would have been equally as helpful to reply with a "mine is working fine" or "I am experiencing that issue too".

 

🙂

 

So for the record, it still isn't working, so yeah, I will need to contact support then. Still would be helpful if I knew if I am the only person having this issue.

 

Thanks!

A model citizen

Re: View failed to load.

Well the implication would be that we are not having the issue, but if you looked at the related content side bar you may have seen:

 

https://community.meraki.com/t5/Dashboard-Administration/View-failed-to-load/m-p/28745#M1022

 

Which is similar to the issue at hand. 

 

I truly believe this is a great place to double check because sometimes support will claim it to be client side (browser issues) first. Finding another community member with the same/similar issue can help you make your case.

 

I have the very same experience with Maps in Safari; currently still not resolved, but confirmed via the community.

Conversationalist

Re: View failed to load.

OK, looks like Microsoft Edge is the issue. Not sure if it was caused by the recent Windows 10 updates or what, but Edge worked fine for years. Tried it on Chrome, and the 'apps' page works like a champ.

 

Windows 10 Pro

Version: 1903

OS Build: 18362.239

View solution in original post

Getting noticed

Re: View failed to load.

it's been happening to me too

MacOS 10.15 (beta 3 to 6)

Chrome Version 75, 76 and 77

Getting noticed

Re: View failed to load.

I can confirm Edge is the issue, we had the same and raised it with Support.
Edge has an issue playing HLS content, which came about after the upgrade to 1903 Windows 10, and the new edge browser.
This was annoying for us as I want to use the built in Windows 10 kiosk feature along with meraki video wall which means there are no logins, no other actions available apart from automatically logging into a local user and being tied down to a store app, edge in this case tied to the video wall only, brilliant, when edge works again!
For note, I’ve tested the new beta edge version and it is working again, just need to wait for the next version of Windows 10 for the new ‘standard’ edge.
We’re using chrome for now but it’s such a memory hog!
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels