cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Access Point problems in Meraki Dashboard

SOLVED
Here to help

Access Point problems in Meraki Dashboard

Hello,

 

I had a faulty MR33, so I opened a case in the Meraki Dashboard.

The Maraki Support contacted the cisco support and today, cisco sent me a FE over.

The FE exchanged the AP and I configured it over the dashboard.

Everything seems to be right configured, but two little things aren't right.

 

1. When I click on "Network-wide" -> "Clients", I can't see the new AP. (The old one was in there)

2. When I click on "Switch" -> "Switches" -> <Switch name>, I can see the AP in "Clients" and it has nearly the right name, but if I click on it, it says: "Sorry, we couldn't find that client. Please go back and try again."

 

In "Wireless" -> "Access Points", everything is right...

Does it take a few hours till it is shown correctly, or did I something wrong?

 

Best regards,

Timo

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Head in the Cloud

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Within Clients, you do not the the AP in Dashboard.

 

I don´t see them there as well. at no site / network. You only see them in "Wireless -> AccessPoints"

 

in Network Wide Clients you only see connected clients to the AP, with a Wifi sign

View solution in original post

7 REPLIES 7
Kind of a big deal

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Sometimes it will take a while to kick in. It does that to me sometimes. If you see your AP is up and functional, it shouldn't be a problem. 

Highlighted
Here to help

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

That sounds good.

I'm not very familiar with the Dashboard, because I only work with that since a few weeks, but everything I've changed so far was up-to-date right after I changed it.

 

So, I'll wait till tomorrow and hope it's ok than. 😄

 

Thanks!

Head in the Cloud

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Within Clients, you do not the the AP in Dashboard.

 

I don´t see them there as well. at no site / network. You only see them in "Wireless -> AccessPoints"

 

in Network Wide Clients you only see connected clients to the AP, with a Wifi sign

View solution in original post

Here to help

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

You're right, I've checked that. None of the other Networks have the AP in "Network-wide" -> "Clients".

I can see them in every Switch in "Client", but if I click on the nearly right name, there is an error in every Network.

 

So it not only seems right, it is right. Thanks for your help.

Kind of a big deal

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Just triple checked. That's odd because I could before it was attached to the switch. Thanks for clarification @MarcP   

Kind of a big deal

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Normal behavior indeed.

 

FYI, you can immediately go to the AP's page by clicking on the CDP/LLDP link just above the client list of the switchport details page.

Head in the Cloud

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard


@kYutobi wrote:

Just triple checked. That's odd because I could before it was attached to the switch. Thanks for clarification @MarcP   


Can´t remember I saw that anytime in the past 😄 😉

 

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.