cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Access Point problems in Meraki Dashboard

SOLVED
Highlighted
Here to help

Access Point problems in Meraki Dashboard

Hello,

 

I had a faulty MR33, so I opened a case in the Meraki Dashboard.

The Maraki Support contacted the cisco support and today, cisco sent me a FE over.

The FE exchanged the AP and I configured it over the dashboard.

Everything seems to be right configured, but two little things aren't right.

 

1. When I click on "Network-wide" -> "Clients", I can't see the new AP. (The old one was in there)

2. When I click on "Switch" -> "Switches" -> <Switch name>, I can see the AP in "Clients" and it has nearly the right name, but if I click on it, it says: "Sorry, we couldn't find that client. Please go back and try again."

 

In "Wireless" -> "Access Points", everything is right...

Does it take a few hours till it is shown correctly, or did I something wrong?

 

Best regards,

Timo

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
A model citizen

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Within Clients, you do not the the AP in Dashboard.

 

I don´t see them there as well. at no site / network. You only see them in "Wireless -> AccessPoints"

 

in Network Wide Clients you only see connected clients to the AP, with a Wifi sign

7 REPLIES 7
Head in the Cloud

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Sometimes it will take a while to kick in. It does that to me sometimes. If you see your AP is up and functional, it shouldn't be a problem. 

Here to help

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

That sounds good.

I'm not very familiar with the Dashboard, because I only work with that since a few weeks, but everything I've changed so far was up-to-date right after I changed it.

 

So, I'll wait till tomorrow and hope it's ok than. :-D

 

Thanks!

A model citizen

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Within Clients, you do not the the AP in Dashboard.

 

I don´t see them there as well. at no site / network. You only see them in "Wireless -> AccessPoints"

 

in Network Wide Clients you only see connected clients to the AP, with a Wifi sign

Here to help

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

You're right, I've checked that. None of the other Networks have the AP in "Network-wide" -> "Clients".

I can see them in every Switch in "Client", but if I click on the nearly right name, there is an error in every Network.

 

So it not only seems right, it is right. Thanks for your help.

Head in the Cloud

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Just triple checked. That's odd because I could before it was attached to the switch. Thanks for clarification @MarcP   

Kind of a big deal

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard

Normal behavior indeed.

 

FYI, you can immediately go to the AP's page by clicking on the CDP/LLDP link just above the client list of the switchport details page.

A model citizen

Re: Access Point problems in Meraki Dashboard


@kYutobi wrote:

Just triple checked. That's odd because I could before it was attached to the switch. Thanks for clarification @MarcP   


Can´t remember I saw that anytime in the past Smiley Very Happy Smiley Wink

 

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.