External power supply connector issues

Solved
cmr
Kind of a big deal
Kind of a big deal

External power supply connector issues

Over the last few months we have had two MX75s and now an MX65 experience the same issue where the round power plug that connects the external power supply to the main unit has become very sensitive to knocks.  In al cases if you knock it slightly when plugging or unplugging a network cable into the port next to it, you hear a momentary tzz and the unit reboots.

 

Has anyone else had this problem and if so was a replacement unit needed for a failing power socket, or did a replacement power brick do the job?  Or did you just leave it thinking 'I'll be careful with that one next time...'?!

1 Accepted Solution
thomasthomsen
Head in the Cloud

Oh .. you mean "this" problem 🙂https://youtu.be/ZFHifjW4qyc?si=r4SzwyGq_nHIwdE9

That was a brand new MX68.

 

(PS: I might have , kinda, promised never to show that to anyone ... but here we are ... 🙂 )

View solution in original post

5 Replies 5
RaphaelL
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Yes. We had this issue on a lot of MX65 in the past !

 

Couple ended up in RMA

Ryan_Miles
Meraki Employee
Meraki Employee

My recommendation is to open a Support case and request a new power supply

Ryan / Meraki SE

If you found this post helpful, please give it Kudos. If my answer solved your problem click Accept as Solution so others can benefit from it.
thomasthomsen
Head in the Cloud

Oh .. you mean "this" problem 🙂https://youtu.be/ZFHifjW4qyc?si=r4SzwyGq_nHIwdE9

That was a brand new MX68.

 

(PS: I might have , kinda, promised never to show that to anyone ... but here we are ... 🙂 )

cmr
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Thanks @thomasthomsen, it is exactly that.  Did a new PSU fix it, or did you need a new unit?

thomasthomsen
Head in the Cloud

New Unit.

Get notified when there are additional replies to this discussion.