Disappearing MDM Commands

SOLVED
vassallon
Head in the Cloud

Disappearing MDM Commands

So my MDM commands just disappeared in the old version.

vassallon_0-1662754945408.png

 

There are there on the new version but Lost mode that I need isn't available there yet.

 

vassallon_1-1662755017487.png

 

I was just curious if anyone else is seeing this before I put in the support ticket.

 

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
1 ACCEPTED SOLUTION
vassallon
Head in the Cloud

Yes, it appears to be working now. It would be nice if when I have a ticket with support they update me that it is fixed.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)

View solution in original post

3 REPLIES 3
vassallon
Head in the Cloud

We've also lost the ability to authenticate users on login. When I spoke with support it sounds like the two things are likely related.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
ConnorL
Meraki Employee

Hey @vassallon - this should have now been resolved, should you continue to face any issue(s) please reach out to Support.

vassallon
Head in the Cloud

Yes, it appears to be working now. It would be nice if when I have a ticket with support they update me that it is fixed.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
Get notified when there are additional replies to this discussion.
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels