cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

View failed to load.

Here to help

View failed to load.

Is there anything going with Meraki Dashboard? I get View failed to load pop ups at random times at multiple controllers. 

 

Anyone experiencing this?

Abraham Munoz
13 REPLIES 13
Kind of a big deal

Re: View failed to load.

Not that I am seeing, do you get the error when trying to access a specific page in your dashboard or is it random?

 

Have you tried a different web browser?

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
Here to help

Re: View failed to load.

This happens to me specifically when trying to any of the switches view.

 

Happened to me at different locations, networks, devices, browsers, Network Admins sharing access to these Networks ORGs experience same randomly. 

Abraham Munoz
Kind of a big deal

Re: View failed to load.

Has this just started happening recently or has been happening for some time?

 

What sort of device do you have thats doing your content filtering?

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
Kind of a big deal

Re: View failed to load.

I haven't had any issues.  Can you post a screenshot or explanation of what is going on?  Also I assume you tried a different browser, clearing temp/cookies etc?

 

Adam R MS | CISSP, CISM, VCP, MCITP, CCNP, ITILv3, CMNO
If this was helpful click the Kudo button below
If my reply solved your issue, please mark it as a solution.
New here

Re: View failed to load.

I am getting the same thing tonight. I have tried deleting cookies and multiple browsers

 

 

 

New here

Re: View failed to load.

I just started getting this error on multiple switches on different browsers. I have also deleted temp files and cookies and problems seems to still exist.

Just browsing

Re: View failed to load.

I´ve been having the exact same issue since Friday. Sometimes randomly, but always going from a client in client view directly to the port its connected to. Dont know if its related to our recent switch upgrade to 10.35, but never had this issue before that.

Here to help

Re: View failed to load.

Yes. We've been seeing this and have an active case.

Here to help

Re: View failed to load.

Awesome, wanted to try the community before opening a case. Wondering if related to firmware then. Have you got anything from Meraki Support?

Abraham Munoz
Here to help

Re: View failed to load.

Nothing substantive yet.

Here to help

Re: View failed to load.

Getting the same on details in switch port view

JLand, CMNO
Here to help

Re: View failed to load.

I'll open a case with Meraki Support today, pretty sure will go directly into engineering and will be ask to standby, will update you all later on.

 

 

Thanks, Community!

Abraham Munoz
Conversationalist

Re: View failed to load.

I am experiencing the same issue.  I was able to work around it by going to the general settings and choosing to upgrade to the latest stable version, and it shows up under the Most Recent Changes in the Organization tab, but the "All Networks" tab seems to be "broken".  Did you get any response back from Meraki support?  I just submitted a ticket.

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.