cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

MX Firmware Upgrade causing disconnection

Highlighted
Kind of a big deal

MX Firmware Upgrade causing disconnection

I have an MX64 that whenever the firmware automatically upgrades to 13.33 or 13.38 the units internet connection becomes unstable. Attached are a couple of screenshots, one of the uptime and one of the log. Any ideas this has happened the last 3-4 times the firmware has upgraded.

 

The only soloution is to roll it back to 12.24

 

Screen Shot 2018-04-10 at 7.58.19 AM.pngScreen Shot 2018-04-10 at 7.59.28 AM.png

 

 

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
7 REPLIES 7
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

What does the security centre event log say?

You may have a compromised machine.
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

I recall this being a memory exhaustion issue back on 13.X. This is no longer an issue on 14.X if you want to upgrade. Perhaps this is another bug, but I had this issue previously. 

MRCUR | CMNO #12
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

@MRCUR I would like to try that but my concern is if it has the same problem can I still revert back to versoin 12....

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

Ok I tried 14.25 and I get the exact same problem.....

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

Anything in the security event log?

Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

Just a couple of things for a specific device which I have blocked for the time being but I did that before trying firmware version 14

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
Highlighted
Meraki Employee

Re: MX Firmware Upgrade causing disconnection

If that's happening on upgrades to both 13.X and 14.x, plus your connectivity graph has an alarming regularity to it, I'd hand this off to support.  Perhaps you can schedule a window to do the upgrade, and let it start cycling like that, support will be able to monitor it on the back end as well to watch it check in (or not) when it might panic/reboot.  Would be helpful to have support capture that in real time and bounce it to engineering.

 

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.