cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Tried to open a case but it is not working

Here to help

Tried to open a case but it is not working

Hi,

 

My MX64 has a bad port. I tried opening a case but it is not working.

 

Port 4 is not giving out DHCP address.
 
I have tried several different cables and devices.
 
Port 4 does not show up under the Per-Port VLAN Setting section under Addressing and VLANs.
 
Please advise.
 
4 REPLIES 4
Highlighted
Kind of a big deal

Re: Tried to open a case but it is not working

Try accessing the locks status page. Possibly that port is disabled

 

https://documentation.meraki.com/zGeneral_Administration/Tools_and_Troubleshooting/Using_the_Cisco_M...

 

 

Do you see any lights on the port?

 

Did you call support? 415-937-6671

 

Highlighted
Here to help

Re: Tried to open a case but it is not working

The port is active. It is not handing out DHCP addresses. There is a light. 

 

Thanks for the support number.

Highlighted
Head in the Cloud

Re: Tried to open a case but it is not working

Hi @John_D 

I believe the port # 4 is configured as WAN2.

Could you please convert the port to LAN?

 

Security & SD-WAN > Appliance Status > Uplink

Uplink.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regards
Ajit
ajitsnw@gmail.com
Highlighted
Conversationalist

Re: Tried to open a case but it is not working

I think that your MX's Port 4 is working as a WAN Port. To fix this, go to the gateway of your MX from your Browser > configure tab> scroll down. and Set your port 4 as a LAN port. You will need the username and password. The username and password "you can see at the Network-wide> General > Device Configuration".

Thanks

Aung Ye.

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.