cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

MX without Wan

SOLVED
A model citizen

MX without Wan

I am putting in a MX84 to replace a MPLS circuit with a site to site VPN.  The new internet won't be installed until Friday.  I configuted the MX84 and tested the site to site VPN prior to installing it at the client site.

 

At the client site,  there is a MS250 connected to a Cisco router.  Today I installed the MX84 between the router and the MS250. So now the Cisco router is connected to port 4 of the MX84, and the uplink port of the switch is connected to port 3 of the MX84.

 

With that configuration, traffic for phones and data worked for 90 minutes.  Then data stopped. 30 minutes later the phones stopped working.

 

Rebooting of the MX84 and MS250 did not solve the issue.  The only thing I can think of is that the MX84 does not like running with it's WAN port disconnected.

 

I will need to leave the phones running over the MPLS circuit for awhile after the site to site is up.  So I will need this configuration working.

 

Has anyone experienced anything like this before?

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX without Wan

It has to have connectivity to the Meraki cloud.

 

Get yourself a USB cellular data stick with a pre-paid data stick and use that to maintain connectivity until the final circuits are in place.

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Kind of a big deal

Re: MX without Wan

It has to have connectivity to the Meraki cloud.

 

Get yourself a USB cellular data stick with a pre-paid data stick and use that to maintain connectivity until the final circuits are in place.

View solution in original post

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.