New Meraki Setup, sign in ti itunes.....

SOLVED
Koops
Here to help

New Meraki Setup, sign in ti itunes.....

Hi

 

I have just moved 70 ipads from another MDM to Meraki.

 

They are all DEP and I have just reset one and the profile has deployed and it is now gone from orange to green and in the devices.

 

I have connected to ASM and all my apps are showing.

 

There are a couple of apps I have set to test deployment and the device is asking for me to sign into iTunes.

 

I think the devices is supervised and I have connected Meraki to the ASM.

 

What am I missing here as the app is not silently deploying.

 

I have been looking at other posts but still stuck with this.

 

Thanks Koops

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Koops
Here to help

Re: New Meraki Setup, sign in ti itunes.....

I found that there was one app was causing the problem.

 

Removed this and all the other went through.

 

Thanks for the advise 

 

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
HeritageEagle
Conversationalist

Re: New Meraki Setup, sign in ti itunes.....

Sounds like a Tagging issue.

Shany
Here to help

Re: New Meraki Setup, sign in ti itunes.....

If itunes login is requested when installing the applications, it occurs when the registered apps 'Purchase method' is 'do not use VPP'.

I think the solutions would be to select 'VPP device assignment' for the 'Purchase method' of the app that requires itunes login and try 'app sync' again.

 

Or, 'Vpp sync' may not work normally in the VPP page.
Try 'force sync now' by pressing 'sync' at the top right of the VPP page.

Koops
Here to help

Re: New Meraki Setup, sign in ti itunes.....

I found that there was one app was causing the problem.

 

Removed this and all the other went through.

 

Thanks for the advise 

 

 

View solution in original post

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels