Meraki SM App not reporting Enrollment correctly

SOLVED
vassallon
Head in the Cloud

Meraki SM App not reporting Enrollment correctly

I just wanted to see if anyone is experiencing this today. The iPad is being setup and checking into Meraki in the dashboard but the app is reporting the iPad is not enrolled. 

 

This is a HUUUUUUUUUUUUUGE problem as new iPad setups are not able to download Apps from Meraki.

 

Not enrolledNot enrolledDashboard viewDashboard view

 

I am getting ready to call support but wanting to see if others are experiencing this pain as well.

 

@Noah_Salzman @Kevin_C 

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
1 ACCEPTED SOLUTION
Noah_Salzman
Meraki Alumni (Retired)

We just started pushing a fix out. If you don't see it fixed within the next hour please call Support.

View solution in original post

5 REPLIES 5
Noah_Salzman
Meraki Alumni (Retired)

We'll take a look and update this thread when we have more info.

@Noah_Salzman 

 

I'm currently working with Tahir in support, my case number is 05615616.

 

Please feel free to drop devices into my Meraki instance if you need to test on your end.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)

@Noah_Salzman 

 

I gotta say the new Beta SM app is pretty slick. I hope we see it released soon.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
Jasonbittner
Conversationalist

We are seeing the exact same issues with 7th Gen iPads that we just received. Any resolution yet?

 

Noah_Salzman
Meraki Alumni (Retired)

We just started pushing a fix out. If you don't see it fixed within the next hour please call Support.

Get notified when there are additional replies to this discussion.
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.