Every time I attempt to run a PCI report, I get redirected to The server encountered an error

Dustin_Hollis
Here to help

Every time I attempt to run a PCI report, I get redirected to The server encountered an error

Right after pressing the "Run Report" button on the PCI report page, I get redirected to "The server encountered an error and could not complete your request."

This used to work at one time but now does not.

 

4 REPLIES 4
Inderdeep
Kind of a big deal

Re: Every time I attempt to run a PCI report, I get redirected to The server encountered an error

@Dustin_Hollis : not sure but can you check this and do the changes if it is not there 

https://community.meraki.com/t5/Security-SD-WAN/WAN-Failing-PCI-compliance-http-on-MX100/m-p/33307#M... 

Regards
Inderdeep Singh
www.thenetworkdna.com ( Awarded by Cisco IT Blogs award 2020)
Dustin_Hollis
Here to help

Re: Every time I attempt to run a PCI report, I get redirected to The server encountered an error

Not applicable. The Network I have the majority of my wireless APs attached to does not have a Security tab or an MX. 

PhilipDAth
Kind of a big deal

Re: Every time I attempt to run a PCI report, I get redirected to The server encountered an error

You'll need to open a Meraki support case fo that one.

Inderdeep
Kind of a big deal

Re: Every time I attempt to run a PCI report, I get redirected to The server encountered an error

@Dustin_Hollis : call support they will help you on this !

Regards
Inderdeep Singh
www.thenetworkdna.com ( Awarded by Cisco IT Blogs award 2020)
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.