cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Images - Lightbox not working

Building a reputation

Images - Lightbox not working

Hey all,

 

Am I the only one that has issues with the lightbox of the Lithium software powering our community?

 

When I click on an image the lightbox opens, but the image is not in it. Tried both Chrome and Edge on my PC and my Android browser. All exhibit the problem.

 

Also, Merry Christmas!

 

Kind regards,

Brecht.

6 REPLIES
Community Manager

Re: Images - Lightbox not working

Thanks for the report!! We will look into this. In January Smiley Happy

Caroline S | Community Manager, Cisco Meraki | @merakicaroline
New to the community? Get started here
Kind of a big deal

Re: Images - Lightbox not working

I have had the same issue. I have also had it happening on other sites, so thought it must be me.  Only tried in Chrome.

 

Head in the Cloud

Re: Images - Lightbox not working

Same issue here
Nolan Herring | nolanwifi.com
TwitterLinkedIn
Highlighted
Community Manager

Re: Images - Lightbox not working

The lightbox should be working now! Please do let us know if you encounter further issues.

Caroline S | Community Manager, Cisco Meraki | @merakicaroline
New to the community? Get started here
Building a reputation

Re: Images - Lightbox not working

It's working!

 

If I may add a little remark though. I was wondering if there is a way to open images in a separate tab (without going through the source code with Chrome).

 

In this post for example there's a really big picture:

https://community.meraki.com/t5/Wireless-LAN/Meraki-and-Purple/td-p/34603/jump-to/first-unread-messa...

 

To be able to read everything, even with the lightbox working, you're have to download the image. If you were able to open the image in a new tab, the browser would allow to easily scroll around on the picture. Maybe that's what the maximize button is supposed to do, but then it doesn't work for me.

Community Manager

Re: Images - Lightbox not working


@BrechtSchamp wrote:

It's working!

 YAY!

 

 

If I may add a little remark though. I was wondering if there is a way to open images in a separate tab (without going through the source code with Chrome).

I WISH! We have a request out to the community platform vendor (Lithium) about this; it's frustrating to HAVE to use the lightbox. Unfortunately, I don't think it's high on their priority list. But, thanks for the feedback! 

 

Cheers!

Caroline S | Community Manager, Cisco Meraki | @merakicaroline
New to the community? Get started here
Labels