cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

MS 425 stack reliability issues

Getting noticed

MS 425 stack reliability issues

Hello, 

 

We have a 425-32 stack that experience and odd failure and I was curious if anyone else has ran across something similar. 

 

2x MS-425-32 switches as "cores"

L3 being used

DHCP being used

OSPF being used

9215 Frame Size being used (VSAN traffic)

Agg Ports used for servers/distro switches (ms 250s)

12.28

 

Here's what happens - Randomly one of the members goes offline. The ports all become inactive and the LED turns orange. This is resolved by a simple hard reboot. Both have done this, however, it would appear lately its only SW1. 

 

There is no set interval for the failure as it can be 4 days or 2 months. 

 

Support believes its ipv6 MTU commands from a upstream ISP. We are working to filter v6 as there's no way to disable/filter it on the switch. 

4 REPLIES 4
Kind of a big deal

Re: MS 425 stack reliability issues

I've used the MS425-16's quite a bit and never had an issue.

 

Did you try accessing the local status page when it was in the "orange" state to see what the switch report?

Getting noticed

Re: MS 425 stack reliability issues

Yes. All the ports are dead including mgmt when its in this "zombie" state. 

Kind of a big deal

Re: MS 425 stack reliability issues

That is most likely to be a firmware issue.  I'd try a different firmware version.

Getting noticed

Re: MS 425 stack reliability issues

I thought the same also. The issue has followed them from 11.xx now over to 12.xx. Here's hoping 14.xx does something different. 

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.