Clients showing uplink instead of switch port.

TNelson
Comes here often

Clients showing uplink instead of switch port.

I have a (2) MS220-8P, (1) MS220-24, (4) MS220-48, (6) MS225-48LP, switches.  My clients are reporting the connection of the uplink instead of the port they are connected to.

6 Replies 6
alemabrahao
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Can you show the switch port configuration?

I am not a Cisco Meraki employee. My suggestions are based on documentation of Meraki best practices and day-to-day experience.

Please, if this post was useful, leave your kudos and mark it as solved.
TNelson
Comes here often

Screen Shot 2023-01-24 at 7.25.35 PM.png

alemabrahao
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Let me understand, Is it client port or uplink port? If it's a client port, why is it configured as trunk mode instead access mode?

I am not a Cisco Meraki employee. My suggestions are based on documentation of Meraki best practices and day-to-day experience.

Please, if this post was useful, leave your kudos and mark it as solved.
PhilipDAth
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Do all of the switches plug into one of those switches (making it a core switch)?

All the switches plug into my MX100

alemabrahao
Kind of a big deal
Kind of a big deal

Let me understand, Is it client port or uplink port? If it's a client port, why is it configured as trunk mode instead access mode?

I am not a Cisco Meraki employee. My suggestions are based on documentation of Meraki best practices and day-to-day experience.

Please, if this post was useful, leave your kudos and mark it as solved.
Get notified when there are additional replies to this discussion.