cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Z3C cellular Startup

Conversationalist

Z3C cellular Startup

I have a Z3c got the Sim from AT&T after the unit was online I was able to see cellular was active.  I unplugged my network and the unit worked great. Powered off the unit and restarted with no Ethernet connected and it will not connect to the Cell network.  When it powers on does it always have to be on a wired network ?   Also I was told to add "broadband" to my apn field  did anyone else do that ? 

5 REPLIES 5
Building a reputation

Re: Z3C cellular Startup

Seen these with local carriers with my MX67C and customer Z3Cs here in the Nordics. After updating my FW back in January I managed to get rid off this problem with my MX67C. Before that appliance needed to be booted up with a wired connection. Comments from the field suggest that FW updates have fixed these issues for most of customers too.

Building a reputation

Re: Z3C cellular Startup

Just figured out the issue with my Z3 on AT&T, you need to specify"BROADBAND" as the APN.
Highlighted
Building a reputation

Re: Z3C cellular Startup

Thanks for informing this.

New here

Re: Z3C cellular Startup

Thank you.  This saved me a lot of trouble!

Conversationalist

Re: Z3C cellular Startup

What I find I had to do with the Z3c is I left it connected to a wired internet connection for a few hours. After all the updates and adding "broadband" it has worked great. 

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.