cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

SOLVED
Building a reputation

API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

Hello,

 

first of all this is just an informational thread, so that noone else will fall over that. I've opened already a meraki case for that issue.

 

When you are receiving the result in more pages, you will get the LINK header like this (I've masked the meraki shard):

 

 

<https://nXXX.meraki.com/api/v0/securityEvents?perPage=100&startingAfter=1554454686.0724242&timespan=25920000>; rel=first, <https://nXXX.meraki.com/api/v0/securityEvents?perPage=100&startingAfter=1577880115.764001&timespan=25920000>; rel=next, <https://nXXX.meraki.com/api/v0/securityEvents?endingBefore=1580374686.3534946&perPage=100&timespan=25920000>; rel=last

 

 

 

What you can see here is that the "organizations/{id}/" part is missing in the links. Therefore calling them will result in a "404 Not Found" Error.

 

They should all look like that:

 

 

 

<https://nXXX.meraki.com/api/v0/organizations/YYYYYY/securityEvents?perPage=100&startingAfter=1554454686.0724242&timespan=25920000>; rel=first, <https://nXXX.meraki.com/api/v0/organizations/YYYYYY/securityEvents?perPage=100&startingAfter=1577880115.764001&timespan=25920000>; rel=next, <https://nXXX.meraki.com/api/v0/organizations/YYYYYY/securityEvents?endingBefore=1580374686.3534946&perPage=100&timespan=25920000>; rel=last

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Building a reputation

Re: API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

Update: The issue got resolved 😃

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Kind of a big deal

Re: API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

Thanks for sharing that! I'm sure lots of people would've broken their heads over this.

Highlighted
Meraki Employee

Re: API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

Thanks for the report, we will track and get this fixed.
Highlighted
Building a reputation

Re: API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

Update: The issue got resolved 😃

View solution in original post

Highlighted
Meraki Employee

Re: API BUG: Wrong "Link" Header in /api/v0/organizations/{id}/securityEvents

Indeed, thanks for the report and more importantly for opening up a case – that ensures we are getting the report over so we can fix these types of issues for our devs out there 🙂
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.