cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Snapshot link from API not working

New here

Snapshot link from API not working

I'm trying to use the snapshot API, and the initial call to get the link is working fine. However, the provided link issues a 401 Unauthorized (via Postman) and simply returns "error" in a web browser.

 

What credentials are expected for this URL to resolve?

 

The camera is currently set to continuously record, so I'm sure there's an image available. I'm not specifying a timestamp though. I'm waiting at least a minute (sometimes several) before hitting the snapshot URL after requesting it initially.

4 REPLIES 4
Head in the Cloud

Re: Snapshot link from API not working

401 usually means bad credential. Are you using the correct API key for what you're doing? Are you sure it's being sent correctly?

Kind of a big deal

Re: Snapshot link from API not working

Does the API key for the user account being used have access?

New here

Re: Snapshot link from API not working

I’m using the same API key that I used to request the snapshot URL. It’s saved in Postman, so I know it’s not a copy/paste error or anything. 

Just browsing

Re: Snapshot link from API not working

Just to let you know that I get a 404, when I try to get the image returned in the JSON below:

 

{
"expiry": "Access to the image will expire at 2019-09-06T03:28:11-07:00"
}
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.