cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Windows Installer still not finished building after ~1 day

SOLVED
Highlighted
Here to help

Windows Installer still not finished building after ~1 day

Hi,
I created a new network yesterday.
Also yesterday, I navigated to the Windows tab under Add devices.
As usual, the tab showed "Windows installer: Building...".
However, today the tab still shows "Windows installer: Building...".

 

Is there anyway to fix this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Here to help

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

 I replied the following to support.

I don't really need support.
I need the Meraki website to work correctly.
There was a time when a Meraki employee did something to force all Windows installers to be rebuilt.
Can you just trigger the rebuild?

 

Also, is the free version of Meraki being turned off?
The following links seem to indicate that it is.
  https://community.meraki.com/t5/Endpoint-Management-Systems/SM-Legacy/m-p/15904
  https://community.meraki.com/t5/Endpoint-Management-Systems/Legacy-Enrollment-failing/m-p/17659

 The download of the Windows installer became available sometime after I sent the reply.

View solution in original post

8 REPLIES 8
Highlighted
A model citizen

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

Are you referring to a Windows installer for Systems Manager? Can you post a screenshot of what you are referring to?

Highlighted
Here to help

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

I think so.

Untitled.png

Highlighted
A model citizen

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

I think you are running the legacy Systems Manager, since it does not look anything like the current documentation or my dashboard. https://documentation.meraki.com/SM/Device_Enrollment/Enrolling_Devices  I would suggest reaching out to support and asking about that.

Highlighted
Here to help

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

Users of the legacy Systems Manager are not provided support according to support.

Highlighted
A model citizen

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

Did they say anything about why you're on the legacy Systems Manger, is it an option for you to bump up to the current SM?

Highlighted
Here to help

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

I misspoke. We do not have support because we do not have a license to any Meraki devices.
We're on the legacy Systems Manger for the same reason.

Highlighted
A model citizen

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

Makes sense. You could try building that installer using different browsers or maybe even try a different computer, but it might just be a bug that Meraki may or may not address.

Highlighted
Here to help

Re: Windows Installer still not finished building after ~1 day

 I replied the following to support.

I don't really need support.
I need the Meraki website to work correctly.
There was a time when a Meraki employee did something to force all Windows installers to be rebuilt.
Can you just trigger the rebuild?

 

Also, is the free version of Meraki being turned off?
The following links seem to indicate that it is.
  https://community.meraki.com/t5/Endpoint-Management-Systems/SM-Legacy/m-p/15904
  https://community.meraki.com/t5/Endpoint-Management-Systems/Legacy-Enrollment-failing/m-p/17659

 The download of the Windows installer became available sometime after I sent the reply.

View solution in original post

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels