cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Here to help

Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Hi

 

When I go to Systems Manager > DEP , I get the "Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)" .

 

Any idea on this error?

 

Thanks in advance.

7 REPLIES 7
Head in the Cloud

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

@XXDXX I would suggest trying it again. That message makes me think there was a bad API call at that time. 

 

If the error is still occurring I would check the MDM setting in organization to make sure there are no errors there.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
Here to help

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Thank you for your reply.  I'm still getting the same error.

 

2019-08-01 09_19_05-Meraki Dashboard.jpg2019-08-01 09_14_25-MDM settings - Meraki Dashboard.jpg

 

I've checked MDM settings and there are no errors there.

 

 

Head in the Cloud

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

@XXDXX At this point I would reach out to support. I just verified I can do a full DEP sync with no issues. 

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
Here to help

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Strange ..  when I did a manual Sync in Overview, it says Syn successful ... but not in System > DEP

 

2019-08-01 10_00_06-email.jpg

Head in the Cloud

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Weird, what if you try from the System > DEP screen now?

 

If you get the same error I would definitely loop in support. 

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
Here to help

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Never mind, I just removed the existing DEP token and upload a new one, and it worked.

 

Thanks for all the replies.  Much appreciated! 

Head in the Cloud

Re: Sync failed: Oauth problem advice: bad request (400)

Glad you were able to get it resolved that way. Still strange that your token would have gotten broken though.

Found this helpful? Give me some Kudos! (click on the little up-arrow below)
Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels