cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Devices registered 6+ months ago not checking in

Highlighted
New here

Devices registered 6+ months ago not checking in

Hi

 

We originally onboarded devices back in late Jan / Early Feb of 2020. They sat in a box until now, but when we go to power them back on they do not check into System Manager. This is happening across multiple devices we've tested. Is there a stale out period, or something else we need to enable to fix this communication problem? Newly registered devices have no problem. Our certificate did not expire as the entire system manager network is less than a year old.

2 REPLIES 2
Highlighted
Kind of a big deal

Re: Devices registered 6+ months ago not checking in

@cmtj73  Have you just simply powered up the devices or have to turned them on and unlocked them. I have found after a period of time devices stop receiving app / profile updates until the device is unlocked. 

 

This never use to be the case and its a bit of a PITA if i'm honest. 

Meraki CMNO, Ruckus WISE, Sonicwall CSSA, Allied Telesis CASE & CAI
Highlighted
Head in the Cloud

Re: Devices registered 6+ months ago not checking in

PITA ++

 

We found we had to restart the devices at least once or twice.

 

This may help if in SingleApp Mode: https://community.meraki.com/t5/Endpoint-Management-Systems/WORKAROUND-Offline-SM-Devices-iOS-Meraki...

 

Meraki refuse to acknowledge this as an issue.

 

Thank you,

Peter James

Welcome to the Meraki Community!
To start contributing, simply sign in with your Cisco account. If you don't yet have a Cisco account, you can sign up.
Labels